Glöm bankdagar och långa handläggningstider.
Med det nya och snabba sättet att ta billån kan du ansöka om lån och köra därifrån med bilen direkt.
– Det gick jättefort att få pengarna på sitt konto. Jag fick mina på helgen fast de sa att det kunde ta några dagar, säger Henrik som har testat.

Långt ifrån alla kan köpa bil utan att ta lån, och ett billån är ofta en förutsättning för att köpet ska bli av. Alla som någon gång har ansökt om ett billån hos banken vet att det kan ta lång tid att både ansöka och få pengarna utbetalda. Men det finns ett alternativ till krångliga låneprocesser och lång väntan.
Lendify är en låneplattform där du lånar pengar av andra privatpersoner och allt sköts digitalt. Du ansöker om lån på två minuter via hemsidan och får svar direkt, oavsett om det är kväll eller helg. Om din låneansökan blir godkänd kan du ha pengarna på kontot direkt eftersom de arbetar med direktutbetalningar.

Lån utan krav på säkerhet

Lånet är ett så kallat blancolån, ett lån utan krav på säkerhet, med möjlighet att låna upp till 500 000 kronor. Hur mycket du får låna beror på din ekonomiska situation. Den avgör också vad du får för ränta på ditt lån.
Eftersom Lendify endast tillhandahåller plattformen som kopplar ihop dig som låntagare med de som lånar ut pengar kan de erbjuda bättre räntor och villkor för lånen. Deras låntagare har i snitt lyckats sänka sin månadskostnad med 1950 kronor jämfört med sina gamla lån.
– Genom att inte ha dyra bankkontor eller IT-system sparar vi pengar, och det betyder att våra kunder kan spara pengar, säger Erik Wikander, marknadschef på Lendify.

Enkelt och smidigt

Flera nöjda kunder berättar om hur smidigt det gick att få sina lån godkända och pengarna utbetalda.
– Det är supersmidigt och enkelt. Man får besked fort och pengarna kom in så fort jag hade legitimerat mig med BankID, säger en kund.
– Efter att ha skickat in min ansökan fick jag svar inom några minuter att lånet var beviljat och pengarna satt på mitt konto strax efteråt, säger en annan.

Ansök om ett billån på 2 minuter och få svar direkt. Om lånet blir godkänt kan du få pengarna utbetalda direkt.