Lån med snabb utbetalning och bra ränta

När pengar ska överföras från ett ställe till ett annat brukar bankerna ofta prata om ”bankdagar”. Men vad är det egentligen och varför finns dem? Vi förklarar hur det funkar och hur du kan göra för att slippa bankdagarna och få ett lån med snabb utbetalning.

Har du någon gång fått höra att pengar som du väntar på kan ta några bankdagar att föra över? Märkligt tänker du kanske, eftersom dagens moderna teknik möjliggör omgående transaktioner, ta Swish som ett exempel.

Bankdagarna är förbi

Ordet bankdag har hängt med i många år och avser de dagar då bankerna håller sina kontor öppna. Oftast är det under helgfri vecka, måndag till fredag. Men mycket har förstås förändrats med åren. I dag finns fler möjligheter att låna och föra över pengar än att gå till ett traditionellt bankkontor som bara håller öppet dagtid under veckorna. Nu kan du göra dina bankärenden snabbt och smidigt via nätet. När du behöver ett lån vill du förmodligen inte vänta flera bankdagar på att pengarna ska landa på ditt konto, när vi vet att dagens teknik inte ställer några tekniska hinder.  

Lån med direktutbetalning

För att slippa bankdagar kan du gå till modernare aktörer som vet att det inte finns något som i praktiken heter bankdagar. Med dagens teknik går pengar att föras över omgående, utan att du ska behöva vänta på att ett bankkontor ska öppna för dagen. Tjänsten kallas direktutbetalning och erbjuds kostnadsfritt till samtliga kunder i samband med att du tar ett lån hos Lendify.

Lånar du pengar av Lendify kommer pengarna snabbt och smidigt in på ditt konto. Du ansöker enkelt via hemsidan. De krav du behöver uppfylla för att få låna pengar är att du ska vara minst 18 år, inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden samt en årsinkomst på minst 180 000 kronor. Att ansöka om ett lån tar bara två minuter och pengarna landar på ditt konto omgående, helt utan bankdagar.

Lån med snabb utbetalning hos Lendify