Låna pengar utan säkerhet

Förr eller senare kan du behöva låna pengar till något du verkligen behöver eller vill ha. Det kan vara en bil, en båt, ett bröllop eller utlandsstudier – sådant som inte går att pantsätta för ett lån. Så här hittar du bästa lånet utan säkerhet.

När du lånar pengar utan säkerhet kallas det privatlån eller blancolån. Det innebär att långivaren inte har någon pant som garanti för att du kommer att betala tillbaka pengarna, vilket innebär att räntan på privatlån aldrig är bunden. Istället är det reporäntan, Riksbankens styrränta, som avgör vilken ränta du får på ditt privatlån. Det gör det svårare att veta vad dina lånekostnader kommer att bli över tid. Fördelen är istället att du slipper pantsätta någon av dina ägodelar för att beviljas ett lån.

Låna upp till 500 000 kronor

Hos Lendify kan du låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet. På så vis kan du låna till det du behöver med snabb och enkel handläggning. Att ansöka om ett lån utan säkerhet tar bara några minuter och du får svar direkt. Blir din ansökan godkänd får du pengarna på kontot omgående, utan att du behöver vänta på att bankdagar ska passera. Ansökan signerar du smidigt via BankID.

Grundkraven för att få låna pengar hos Lendify är att du fyllt 18 år, är folkbokförd i Sverige, har en årsinkomst på minst 180 000 kronor per år och att du inte har några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

De flesta lånar för att samla lån och på så vis få billigare månadskostnad.

Sänk räntan på ditt lån med tiden

Lendify ger dig möjlighet att ständigt sänka din ränta, eftersom Lendify premierar kunder som är skötsamma och betalar sina fakturor i tid. Det görs via lojalitetsprogrammet Lendify Rewards, där du samlar poäng för varje gång du betalar in ränta och amortering. Poängen kan du sedan byta mot antingen sänkt ränta, betalningsfria månader eller investera pengarna i Lendifys plattform.